Ons team

Wij stellen ons team, bestaande uit drie fysiotherapeuten en één manueel therapeut, graag aan je voor!

 

Erwin Pruysen (1989)

Erwin volgde de vooropleiding 'Sport en Bewegen' (CIOS) aan het Albeda College te Rotterdam. Hij is gediplomeerd sportinstructeur en sportmasseur.

In augustus 2016 behaalde hij zijn diploma Fysiotherapie aan de Hoge School Rotterdam. Hij liep stage in een particuliere praktijk, waar hij veel ervaring opdeed met klachten aan de wervelkolom (vooral nek- en rug-klachten). In een sportpraktijk behandelde hij veel voorkomende sportblessures aan knie, enkel en heup, zoals shin splint (scheenbeenirritatie), meniscus, patella femorale (klachten rond de knieschijf), artrose, slijmbeursontsteking en achillespeesklachten. Ook begeleidde hij patiënten om na de blessure het sporten weer verantwoord te kunnen opbouwen. In het Albert Schweitzer Ziekenhuis behandelde hij tijdens zijn stage met name orthopedische klachten (nieuwe heup, knie, schouder) en neurologische klachten (beroerte, TIA en Parkinson).

Erwin werkt sinds 1 mei 2015 bij Your Health Spot en sinds augustus 2016 als algemeen fysiotherapeut bij Your Health Fysio.

 


Yaseen Gulzar (1993)

 

Yaseen is geboren en getogen in Zwijndrecht. Voor mijn studie heb ik een tijdje in Utrecht gewoond, maar inmiddels ben ik weer veel in Zwijndrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen, zwemmen en activiteiten te ondernemen met familie en vrienden. Om één van mijn hobby’s te combineren met werk, geef ik iedere woensdagavond hydrotherapie in een revalidatiecentrum. 

 

Hij volgde zijn studio aan de Hogeschool voor Fysiotherapie, Thim van der Laan in Nieuwegein. Sinds mei 2019 is hij werkzaam als fysiotherapeut binnen onze praktijk en werkte daarvoor al (en nog steeds) als sportcoach binnen Your Health Spot. 


Steven Constandse (1977)

Steven is manueel therapeut. Hij behaalde in 1999 zijn diploma Fysiotherapie aan de Hogeschool West-Brabant. In 2002 studeerde hij af aan de Universiteit van Maastricht als Bewegingswetenschapper en in 2007 behaalde hij de specialisatie Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort. De afgelopen jaren volgde hij diverse nascholingen o.a. op het gebied van chronische pijn (fibromyalgie, whiplash, chronische rugklachten). Hij specialiseerde zich in Fascial Abrasion Technique (speciale techniek om het bindweefsel los te maken) en Shockwave Therapy (een therapie waarbij het weefselherstel wordt gestimuleerd door middel van drukgolven; deze therapie werkt zeer goed bij peesblessures, hielspoor en scheenbeenirritatie).

Steven heeft van 2006 t/m 2014 ook als fysiotherapeut gewerkt voor de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond, waardoor hij ook veel ervaring opdeed met het voorkomen en behandelen van sportblessures.

In 2010 opende Steven zijn eerste praktijk in Spijkenisse (Fysiotherapie Vogelenzang). Hij woont in Zwijndrecht en geeft behandelingen manuele therapie binnen onze fysiotherapiepraktijk in Zwijndrecht.