Ons team

Wij stellen ons team, bestaande uit drie fysiotherapeuten en één manueel therapeut, graag aan je voor!

 

Steven Constandse (1977)

Steven is praktijkhouder van Your Health Fysio in Zwijndrecht en heeft al jaren een praktijk in Spijkenisse (Fysiotherapie Vogelenzang). 

Hij behaalde in 1999 zijn diploma Fysiotherapie aan de Hogeschool West-Brabant. In 2002 studeerde hij af aan de Universiteit van Maastricht als Bewegings-wetenschapper en in 2007 behaalde hij de specialisatie Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort. De afgelopen jaren volgde hij diverse nascholingen o.a. op het gebied van chronische pijn (fibromyalgie, whiplash, chronische rugklachten). Hij specialiseerde zich in Fascial Abrasion Technique (speciale techniek om het bindweefsel los te maken) en Shockwave Therapy (een therapie waarbij het weefselherstel wordt gestimuleerd door middel van drukgolven; deze therapie werkt zeer goed bij peesblessures, hielspoor en scheenbeenirritatie).

Steven heeft van 2006 t/m 2014 ook als fysiotherapeut gewerkt voor de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond, waardoor hij ook veel ervaring opdeed met het voorkomen en behandelen van sportblessures.

In 2010 opende Steven zijn eerste praktijk in Spijkenisse (Fysiotherapie Vogelenzang) en in 2016 opende hij zijn tweede praktijk (Your Health Fysio) binnen Your Health Spot in Zwijndrecht.

 


Lilianne de Geus (1992)

Lilianne behaalde haar diploma voor Fysiotherapie in juni 2016 aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens haar opleiding volgde zij een Minor, waarmee zij zich specialiseerde in nek-, hoofdpijn- en duizeligheids-klachten.

Lilianne liep o.a. stage in het Maasstad Ziekenhuis, waar zij veel werkte met patiënten met orthopedische klachten (zoals nieuwe knie/heup en vervolgbehandeling na hernia operatie) en neurologische klachten (zoals beroerte en Parkinson). In verschillende particuliere praktijken deed zij ervaring op met lage rug- en nekklachten.  

Tijdens een waarnemingsopdracht voerde zij met name behandelingen uit in een verzorgingstehuis.

Lilianne werkt sinds februari 2016 bij Your Health Spot en sinds juli 2016 ook als algemeen fysiotherapeut bij Your Health Fysio.

 


Erwin Pruysen (1989)

Erwin volgde de vooropleiding 'Sport en Bewegen' (CIOS) aan het Albeda College te Rotterdam. Hij is gediplomeerd sportinstructeur en sportmasseur.

In augustus 2016 behaalde hij zijn diploma Fysiotherapie aan de Hoge School Rotterdam. Hij liep stage in een particuliere praktijk, waar hij veel ervaring opdeed met klachten aan de wervelkolom (vooral nek- en rug-klachten). In een sportpraktijk behandelde hij veel voorkomende sportblessures aan knie, enkel en heup, zoals shin splint (scheenbeenirritatie), meniscus, patella femorale (klachten rond de knieschijf), artrose, slijmbeursontsteking en achillespeesklachten. Ook begeleidde hij patiënten om na de blessure het sporten weer verantwoord te kunnen opbouwen. In het Albert Schweitzer Ziekenhuis behandelde hij tijdens zijn stage met name orthopedische klachten (nieuwe heup, knie, schouder) en neurologische klachten (beroerte, TIA en Parkinson).

Erwin werkt sinds 1 mei 2015 bij Your Health Spot en sinds augustus 2016 als algemeen fysiotherapeut bij Your Health Fysio.