DETOX TEST - Dag 9

We zijn er! Dag 9 zit er op!!

 

Vandaag is de eiwitshake bij de lunch vervangen door een 300 kcal maaltijd en van hieruit kunnen we prima opbouwen naar ons eigen 1500-menu.

 

Een beetje een leeg gevoel in de maag hebben we gedurende de hele kuur gehouden, maar het was prima vol te houden. Ik had energie genoeg om gewoon te werken en licht te sporten. Bij Jan was het energieniveau in de middag wat minder, maar dat had met name te maken met het feit dat hij normaal dagelijks behoorlijk wat cafeïne tot zich neemt. Hij heeft ook enkele dagen een lichte hoofdpijn gehad, daar heb ik helemaal geen last van gehad.  Dat terwijl ik bij sapvastenkuren doorgaans flinke hoofdpijn had in de eerste dagen.

 

Morgen gaan we de eindresultaten in kaart brengen. Vanochtend heb ik al even een weegschaalbonnetje uitgedraaid en die resultaten zagen er goed uit. Morgen hebben we de resultaten inclusief Dag 9 dus dan kunnen we conclusies trekken! ;-)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0