DETOX TEST - Dag 7

Och ja, dat knapperige donkerbruine broodje en dat lekkere zacht gekookte eitje. Nou, dat hebben we wel gemist vanochtend. De zondag beginnen met 2 glazen water, een glas Aloe Vera Gel en een glas eiwitshake is toch wel een beetje kaal ;-)

 

Maar we hebben de eindstreep bijna bereikt, dus we gaan dapper door. We hebben de dag nuttig besteed door een muur in de woonkamer te verven. Dan gaat zo'n dag toch best wel weer snel.


Juist op zo'n zondag is het ook weer een uitdaging om in het goede ritme te blijven. Tussendoortjes en water drinken schieten er vaak bij in als je later opstaat en de hele dag bezig bent. Zo ook bij ons. De tussendoortjes hebben we niet genomen, maar het water drinken hebben we goed op pijl gehouden. We zitten nog steeds gemiddeld op zo'n 3-3,5 liter per dag. Juist als je aan het reinigen bent, is het van belang om extra te drinken. Dus daarom drinken we ook meer dan de gebruikelijke 2 liter per dag.

 

Het weekend is achter de rug en dat is in dit geval best prettig, want daar zagen we - voor wat betreft de kuur - het meeste tegenop. Nu gaan we die laatste twee werkdagen ook wel volhouden!


Reactie schrijven

Commentaren: 0