DETOX TEST - Dag 6

Ons 2e meetmoment bracht leuke berichten vandaag. De weegschaalbonnetjes zien er goed uit!


Jan zijn vetmassa begint af te lopen en zijn spiermassa loopt weer iets op. Zijn verbranding is ook weer aan het verbeteren en staat weer ongeveer op het niveau van Dag 1. Dus al direct na de 2 meest extreme dagen van de kuur, zie je dat het lichaam het weer goed oppakt. In totaal is Jan ook nog eens 3,1 kg afgevallen.


Bij mij gaat het allemaal iets langzamer, maar dat ben ik gewend ;-) Ook mijn verbranding begint weer op te lopen en de verhouding gewicht/BMR is zelfs verbeterd ten opzichte van Dag 1. Voor de mensen die bekend zijn met onze weegschaalbonnetjes: het zwarte streepje van de BMR-grafiek loopt op. Mijn vochtpercentage is aan het stabiliseren, spiermassa loopt weer wat op en vetmassa gaat naar beneden. Al met al een prima bonnetje. In totaal ben ik nu 2,3 kg afgevallen.


Bovengenoemde resultaten in combinatie met het feit dat mijn energieniveau behoorlijk is gestegen en dat met name die eerste 2 dagen - met nauwelijks vast voedsel - echt iets doen voor je 'mindset' stemmen mij heel positief.


We gaan kijken wat de laatste 3 dagen ons gaan brengen!


Reactie schrijven

Commentaren: 0