DETOX TEST - Dag 5

Dag 5 zit er op en die eindigde met het begin van het weekend. Nou ja, niet helemaal. Op zaterdagochtend is de studio ook gewoon open, maar vrijdagmiddag na sluitingstijd start toch altijd een beetje dat weekendgevoel. Tja en toen rees de vraag: hoe gaan we al detoxend het weekend doorkomen?

 

Strikt in het schema blijven als je de hele dag aan het werk bent, is één ding. Maar in het weekend thuis op de bank terwijl het buiten met bakken uit de hemel stort, is toch heel wat anders.. Dus hebben we vanmiddag maar een emmer verf gehaald en gaan we dit weekend eindelijk die muren in de woonkamer maar eens verven ;-)

 

We zijn vastbesloten om het vol te houden, want we willen graag weten wat de kuur maximaal kan bieden. Ik voel mij een stuk minder vermoeid en ik merk nu ook dat ik al een paar dagen beter slaap. Al die gedachten en actielijstjes, die zo lekker door je hoofd kunnen razen als je hoofd eenmaal het kussen raakt, lijken wat meer op de achtergrond. Ik slaap beter door en ik wordt uitgeruster wakker. Jan voelt zich verder nu ook prima. Het is voor hem met wat extra fruit en een extra shake nu ook goed vol te houden. 


Vanavond hebben we lekker zitten smullen van een biefstukje met sperziebonen, champignons, tomaat en aardappeltjes.


Morgen - Dag 6 - is weer een weegdag, dus dan hebben we weer tussentijdse resultaten!


Reactie schrijven

Commentaren: 0