DETOX TEST - Dag 4

De 4e dag was eigenlijk vergelijkbaar met Dag 3. Inmiddels zitten we in de routine van het programma. De Aloe Vera Gel drinken we nu geen 4 keer meer, maar nog 1 keer per dag. Aan het ontbijt is een proteine shake toegevoegd, waardoor je 's ochtends ook wat voller zit en het lichaam meer eiwit krijgt.


Natuurlijk blijft je wel een wat 'leeg' gevoel houden, maar dat is doorgaans goed op te vangen met veel water en wat groenten & fruit tussendoor. Ik merk dat de kuur mij erg goed doet en met name een stuk van de vermoeidheid wegneemt. Jan blijft wat slapjes. Waarschijnlijk deels een gebrek aan caffeine en deels veroorzaakt doordat hij vrijwel hetzelfde menu heeft gevolgd als ik. Mannen hebben doorgaans een hogere verbranding en mogen daarom ook 200  kcal per dag meer tijdens de Detox. Dus hij heeft vanavond een extra shake genomen volgens één van de bijgeleverde recepten (met amandelmelk, frambozen en cacao.......nu zou ik wel even een half uurtje man willen zijn ;-).


Ik heb vandaag een aangepast programma uitgeprobeerd in de cabine. De eerste dagen heb ik de beweging beperkt tot fietsen. Nu de calorie-inname weer hoger is, kan de beweging ook wat worden opgevoerd. Er wordt beweging met een lichte tot matige intensiteit aangeraden om de verbranding te activeren. Het infrarood in onze cabines zorgt al voor een verhoging van de verbranding, dus daarmee kunnen we een mooi bewegingsprogramma maken dat goed aansluit op de Detox. Lichtere oefeningen met een wat hoger tempo en minder gewicht, zijn in deze fase van het programma goed uit te voeren en geven de verbranding even een extra 'boost'.


Nu op naar Dag 5!

Reactie schrijven

Commentaren: 0