DETOX TEST - Dag 2

Onze eerste mijlpaal! We hebben de twee zwaarste dagen goed doorstaan. Morgen krijgen we alweer een gezonde maaltijd met zalm, aardappeltjes, broccoli, paprika en worteltjes. Nu al trek in ;-)


We hebben vandaag samen in de studio geluncht. Normaal staan er dan bruine boterhammen op tafel, maar vandaag was het vooral vloeistof. Ook vandaag had ik een leeg gevoel in mijn maag, maar was het verder goed door te komen. Ik heb van 8 tot 21.30 uur gewerkt  en 4 keer gefietst zonder moeite. Mijn energieniveau lijkt duidelijk aan het stijgen.


Jan had het vandaag wat moeilijker. Ik heb hem twee keer betrapt in zijn kantoor slapend op de bank, maar ik heb het sterke vermoeden dat dit ook iets met een gebrek aan caffeïne te maken heeft ;-)

Hij heeft verder geen ontgiftingsverschijnselen - zoals hoofdpijn - maar voelde zich wel wat slapjes.


Morgen gaat het echt interessant worden. Op Dag 3 gaan we weer wegen en meten. Hoewel ik de kuur tot op heden positief ervaar, ga ik pas blij worden van een stabiele spiermassa en verbranding. Dus morgen gaan we kijken wat de Tanita weegschaal ons kan vertellen.


Tot morgen!Reactie schrijven

Commentaren: 0